Lär dig göra lashlift – skapa världens vackraste ögon

Ibland undrar man hur vissa kvinnor kan ha så markerade och vackra ögon. Om man tittar närmare ser man att det är ögonfransarna som är vackra, och detta skapar känslan av de vackra ögonen. Nu behöver du inte längre använda lösögonfransar, med den nyaste tekniken kan du ”franspermanenta” dina egna ögonfransar. Man böjer skonsamt dina fransar och vårdar dem samtidigt – detta kallas ”lashlift”.

Skaffa dig kunskap om lashlift

Att ha mer kunskap om lashlift kan spara mycket pengar åt dig själv samt dina vänner, eller om du har en salong kan du kombinera exempelvis frisörstjänster med lashlift, det är det flera som gör. Det finns flera utbildningar att välja mellan online och det är inte lätt att veta vilken som är bäst. Det finns dock några företag som har lite vassare utbildningar än övriga, en av dem är Nicci Beauty som har en lashlift utbildning av hög klass – dessutom till bra pris.

Nicci Beauty – ett bra val för internationell lashlift-utbildning

Nicci Beauty har flera fina utbildningar med kvalitativt innehåll, en mycket populär lashlift utbildning är onlinebaserad och man kan starta utbildningen när man vill. Efter utbildningen får deltagande elever rabatt på Nicci Beauty´s sortiment. Nicci Beauty har också en lärplattform dit alla utbildningar är kopplade, och så fort du köper en utbildning får du tillgång till den. Detta är ingen standardplattform utan en lärplattform som är egenutvecklad för att passa och vara en supportfunktion för alla Nicci Beauty´s utbildningar.

Online utbildningen i lashlift leder fram till en internationell certifiering. Du får lära dig hur man behandlar naturliga ögonfransar med färgning och keratinbehandling. Behandlingsformen med de egna ögonfransarna växer ständigt och är en satsning på dig själv då du blir internationellt certifierad lashlift stylist. Detta är speciellt – lashlift är konst. Du blir konstnär.

Så här gör du

Är du intresserad av denna fina utbildning? Gå in online och beställ din utbildning, det är en enkel process. Lägg den i varukorgen och köp den. Ett ”kit” sänds till dig och du får inlogg och tillgång till Nicci Beauty´s specialutformade lärplattform.

Du kan sedan genomföra utbildningen helt i din egen takt, det finns inga spikade startdatum eller sista dag för genomförande. Oavsett hur kort eller lång tid du önskar ta på dig finns läraren med dig under hela utbildningstiden – om du vill kan du börja utbildningen redan innan du fått ditt ”kit” eftersom de inledande kurserna inte använder produkter.

Den sista kursdelen är den mest intressanta. Nu är det dags att börja med att utföra egna behandlingar. Du redovisar detta till din lärare via lärplattformen genom att sända in bilder på ditt utförda arbete. Tre modellbehandlingar ska utföras och redovisas som ett examensarbete. När detta slutprov är utfört ska det godkännas av läraren. Efter att dina tre modeller har godkänts blir du diplomerad lashlift stylist och erhåller det internationella certifikatet.

Nicci Beauty´s sortiment

Nicci Beauty har ett brett sortiment av brow- och lashliftprodukter av högsta kvalitet. Priserna på dessa är också bra. Produkterna har utvecklats av teurapeter och har tagits fram för att vara skonsamma och bra.

saraswati